Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Make

 

En gång räddade du min själ

från mörkrets vilsna vägar

förde mig i hamn

trygghet.

 

Såg mig

älskade

helade

tvillingsjäl.

 

Ett tag

en stund

ett äktenskap

 

Din hunger var stor

som rymdens svarta hål

omättlig

du.

 

Otillräcklig

själen förtvinade 

svalt

jag.

 

Varför?

 

Tillit!

 

Jag var tvungen

att rädda

mig själv.

 

Förlåt!

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Reg
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-23 21:21



Bookmark and Share


  Mystica
Mycket väl skaldat, känner så väl igen känslan. Gillar dina alster skarpt!
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Reg
Reg