Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömma

Om du somnar
Innan slutet
Så glöm
Inte bort
Vem det var
Som bemödade sig så
Se dig omkring
Se åtminstone
Vattenfallet
Innan sömnen
Suddar och bleker
Och leker med tanken
Om att det faktiskt
Syns




Fri vers av Lena Larsarp
Läst 525 gånger
Publicerad 2005-12-18 18:07



Bookmark and Share


    Agnieszka
jag tycker väldigt mycket om denna.
den griper tag med en gång
och känslan stannar kvar
2006-01-11

  stannar kvar
Vilken vacker och sorgstruken känsla.... den berör mig mycket, den kryper liksom in under huden på mig.
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Larsarp
Lena Larsarp