Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min far gick bort. Att få bilden av honom bara fin krävewr lite skimmersalt.


Skimmersalt


Skimmersalt
Över dina läppar
Tysta
Inte ett ord
Spån kvar
Spår i cement
Strör skimmerslat
Din honungslena
Stora hand




Fri vers av Lena Larsarp
Läst 493 gånger
Publicerad 2005-12-18 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Larsarp
Lena Larsarp