Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå


Jag har inte sett
en enda stjärna

falla

lilla änglaansikte
Lila
halvstrypt
med en klubba
som går in
ut

mellan blåa läppar
Stjärnor
faller inte

aldrig

till
dina fötter




Fri vers av Lena Larsarp
Läst 522 gånger
Publicerad 2005-12-18 18:11



Bookmark and Share


    Agnieszka
svårgreppad fast ja gläser flera gånger
kanske är tidpunkten på dygnet väldigt felvald
men det är någonting med den som ändå fängslar
och det känns som en mardröm om lillan...
2006-01-11

  stannar kvar
ag får inte riktigt grep om den här, men den gör lite ont, den känns hemsk fast jag inte kan förklara exakt vad den betyder.
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Larsarp
Lena Larsarp