Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zombien från Morgongåva (limerick)

En zombie från Morgongåva
fick voodoprästen att lova
att jobbet att förskräcka
fick han sköta var jämn vecka
- dessemellan fick han ledigt för att sova




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-23 08:42



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
:-) bra, mycket bra berättat
2011-03-24

    ADI Nehlin
tänk vad som händer i lilla Morgongåva..:-)
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP