Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilande hästar

Hästarna stod stilla
inom hägnet av skuggor

betade gräset
och ljuset från månen

drömde om vidderna
och jakten

tillsammans med vindarna




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-23 08:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Strålande.Bildskön.
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP