Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vågar visst, det är en ljus dag

 
Cyklade idag
med ansiktet
mot solen
värmde kinderna
och cykeln
som styrde framåt
mot det vackra

Oförutsägbara

Mörka tankar
Varför vågar du inte? 
på väg in

Suddar bort dem
med vinden
det är sol
det ska vara
En ljus dag
Idag

Jag vågar visst!








Fri vers av filosofian
Läst 360 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-03-23 14:35



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du vågade
och för ditt vågade vidare
i
genom
ditt ljus
2011-03-24

  Smultris
visst är det härligt att våga ;)
2011-03-23

  Ninananonia VIP
Härlig!
Påminner mig om "Visst kan lotta cykla" av Astrid Lindgren.
Tycker mycket om!
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian