Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riddarfjärdsbrodyr

Vinden trär nålen
genom fjärden

vita korsstygn
mot det buteljgröna

Duken växer
till varma dagar
och de två vinglasens möte

vid kanten
av stenkajen




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-23 15:34



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
bilder vilka omfamnar ögon

tack
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP