Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ihhhhhh (inväntar fönsterrenovering...pust, ibland har man tur)




Vårfönster

 

 

*
jag har åtta fönster oputsade

blivande vinnare av guldplaketten
för synliggörande
av livet

 

tre är envisa

 

varför ta dom första fem när
resten är resolut immfria

hur än jag flåsande immiterar
det dimfria nakna i pose
efter pose

mixtrar med skärpan
häller hett över

chockar lockar och pockar
förgäves

vrider mina verktyg vresiga
och knackar med naglarna

 

eller är det rimfria

 

allt tycks flyta runt
och hur jag än gnider putsar och efterblänker

så står här en hink oanvänd
tre trasor och

 

tre

attans

fönster

 

fulla av kaos skräp damm
och

envetna bokstäver


Windows
*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-23 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri