Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den efter en låt med samma rubrik, fast på engelska I don´t want you anymore


Jag vill inte ha dig längre!

Jag behöver inte dig
För det enda som du gör ändå, är att skapa en massa problem för mig
Gör mig bara sårad, full med en massa blöta tårar
som bara faller fritt ner till marken
Så behåll du din kärlek för dig själv, eller vad du nu kallar det för
Så jag vill inte se dig något mer
Så var nu så snäll, och bara håll mig utanför dig
Lämna mig bara ifred
för du gör mig ju ändå bara så besviken, att jag tror att jag nästan bara dör
vilket inte är
Okej!

Jag vill inte ha dig längre!

Och varför då?!

Jo, på grund av att du har gjort bort dig riktigt ordentligt
Så nu räcker det!
Så, du är ingen som jag vill ha
Ha det så gott, och ha en bra dag
Hej då!

Ken Cassel
23/3-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-23 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel