Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollkonstnären från Marseille (limerick)

En trollkonstnär från Marseille
han trollade bort sin grej
Ett misstag, så klart
- det blev helt uppenbart
när han visade det för sin tjej...




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-23 18:47



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
så snop(p)et...
2011-03-24

  Lennart Bång
hjälp, panik :D
2011-03-23

  Diffusiaria
Haha, bra!
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP