Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantomen från Bengali (limerick)

Fantomen, en man från Bengali
vars vardagstrikå det gått mal i
fick låna en robe
ur sin frus garderob
- den blir han en skön femme fatal i




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-23 19:21



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
ah mycket bra!
2011-03-24

  Jonny Van
Inspirerande. Nu vill jag skriva Limerick. Applåderad.
2011-03-23

  Ola Rydberg
Bra glimt i ögat här
2011-03-23

    papillon
En limerick med klassisk lyftning och storslagna rim - stora applåden!!
2011-03-23

    ADI Nehlin
:-) :-)
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP