Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är ALLA människor!



Liksom jag!

 

Jag vet att du drömmer

liksom jag

Att du längtar

liksom jag

Önskar

känner

vill leva

liksom jag.




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 207 gånger
Publicerad 2005-12-18 19:14



Bookmark and Share


  JMR
vacker, precis så känner jag det!
2005-12-19

  Wretling
Liksom jag :)
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan