Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Din rygg är bortvänd
vill nå fram och röra
men språket sviker
längtan efter dig
blir en petitess att vifta bort




Fri vers av raphaela
Läst 334 gånger
Publicerad 2005-12-18 19:36



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
mm eftertänksam
och
mänsklig
2005-12-18

  Wretling
Vacker, tokvacker !
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela