Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortblåst



Var kommer blåsten ifrån
peruken åker av
blottar min sårbarhet
nu djädrar får jag ha mössa på

Vaknade ur drömmen
som var bortblåst
kom ingen repris
den var också bortblåst

Funderar nu på om jag är blåst
och av vem?




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-24 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson