Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dum otur

Jag är inte
dum i huvudet
- jag har bara
otur varje gång
jag tänker




Fri vers av ghost
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-24 08:38



Bookmark and Share


  Kalle.O
Är du säker på det:)
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost