Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknande


Jag vet inte
varför jag föll
som jag gjorde
du är inte
ens min typ

du vet
jag har älskat
innan dig

Men jag tänkte
att för dig
skulle mitt
hjärta kunna
vara stängt
för det var
så viktigt
att slippa känna

Men du fick mig
och jag höll fram mitt
pickande hjärta

och såg

att du aldrig var
där för mig




Fri vers av mariann
Läst 500 gånger
Publicerad 2005-12-18 20:15



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
nej aj, det där kändes. men som alltid det onda är det vackra och den här dikten blir underbar med de där sista raderna även om det gör ont.
2006-02-21

  Anna H
Ajajaj, att han inte så dig och tog emot ditt hjärta! Så sorgligt om något som händer de allra flesta av oss, men ändå alltid är en personlig sorg. Fint!
2005-12-23

    Louvisa
Vacker och berörande
Så kvinnlig, så typiskt
Så bra skrivet
2005-12-21

  Per Rydberg
Den är ruskigt bra -Uppvaknande. Hur tankar och verklighet krockar.
Jag tycker om tonen, osminkad, på ytan känslofattig, men varm under ytan! Och slutet får mig i sitt grepp. Här kommer kocentrerad känsla fram:

"Men du fick mig
och jag höll fram mitt
pickande hjärta

och såg

att du aldrig var
där för mig"
2005-12-20

  Propella
Ja, dessa rader är magnifika:

"du vet
jag har älskat
innan dig"

Vilket jäkla supertext!
2005-12-19

  Dilsewat
"du vet
jag har älskat
innan dig"

Oslagbart!!!
2005-12-18

    Oprofessionell
så vackra ord, så himla fagert :)
2005-12-18

  Cris
"Jag höll fram mitt pickande hjärta" åh...jag blir alldeles tagen av din text.
Och att falla när de inte ens är ens typ...! suck..känner känslan.
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann