Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i sista sekund så får jag den där känslan

Satt med polarna och spelade tv-spel, då tiden bara rann iväg
Ja, då tiden bara tycktes stå stilla när den bara flög sin väg, när man har det
så roligt så
Men i sista sekund, så får jag den där känslan som inte vill lämna mig ifred
för det är då som jag kommer på
Ja, jag ska ju möta min älskade alldeles snart
Min lilla snuttjulle!!!
Ja, så det är bäst att jag bara sätter fart
Ja, så det är bäst att jag bara sätter på mig skorna och genast, bara börjar att gå

Grabbar!
Tiden har nu bara runnit ifatt mig, så nu måste jag tyvärr
bara gå min väg
Men sköt om er så länge
Hej då!

i sista sekund så får jag den där känslan...

Ken Cassel
24/3-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-24 18:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Helt underbar!
Hi,hi!
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel