Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag så försöker jag

bara att fylla på mitt hjärta, med en massa kärlek
genom att tänka positiva tankar
eftersom jag har märkt att när jag inte gör det
så är det då
som det är så otroligt lätt för mig, att bara kan känna en så otrolig smärta, med en massa ångest
Inget som jag önskar någon annan

Varje dag så försöker jag…

Ken Cassel
24/3-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-24 19:06



Bookmark and Share


  Järnkatten
Bra, det är så rätt.....
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel