Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du älskar någon

Släpp den fri
Låt den få söka sitt egna lilla äventyr
Ja, ge den en liten chans, att utvecklas, och andas
låt den bara få flyga fritt omkring och pollinera blommorna
som ett litet surrande
och åtråfullt litet bi, i hopp om lite lycka
Och det trots att du själv kanske inte får någon, då du ändå trots allt bara älskar denna
så underbara lilla varelse...

Om du älskar någon

Ken Cassel
24/3-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-24 20:23



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Åh vad söt dikt!
Varm och kärleksfull :)
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel