Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sängkantstankar

sanningen dansar naken
på sängkanten inatt

jag brukade
linda in mig i hans
varma andedräkt


jag har blundat
för varje dag är en dimma
och han förintar mig

jag är för svag
för att packa alla känslor
och gå

han står redan
i farstun
och för varje centimeter
närmare slut
klamrar jag mig fast vid
hans ryggrad

hans blick
gör min hud
osynlig


för var bit han krossar
med sin tystnad
ger jag honom mer
mer att trycka ner
och jag ger
och ger

sanningen dansar naken
på sängkanten inatt





Fri vers av livräddaren
Läst 1559 gånger
Publicerad 2005-12-18 21:01



Bookmark and Share


  johan sandén
Handlar den om dödångest ?
Bra!
J.
2006-03-20

  yoyyo
oh,,
grymt bra!
2006-02-07

  Propella
Jisses vad bra! De kursiverade styckena är fantastiska...
2006-01-01

    BrokenHearted
glasklart tjejen.. du blir bara bättre och bättre.. skiiiiitbra verkligen !
2005-12-24

    Malin Johansson
Den här dikten var bara så bra, HELT KLOCKREN!!!
2005-12-19

  oprivat
OTROLIGT, OTROLIGT BRA! jag vill bara krama om dig och aldrig släppa dig, vännen.! Må du hitta en mycket bättre och underbarare! jag älskar dig<3!
2005-12-19

    vilsen
jättemegabra ! jag själv tycker näminligen INTE att det sista i dikten är onödigt ! denhär var skitbra :)
2005-12-19

  Karl Elias
Sängkantstankar gav mig en konstig kylig kännsla.
jag tyckte mycket om den trots min ryssning när jag läste den.
mvh\\ Karl Pedersen
2005-12-18

  madinsane
tösen, vad fint. slutraden är onödig, för det övriga säger ALLT.
jättebra!!!!
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren