Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek dödar

Din kärlek dödar
Dödar de sista delarna
av mitt försvar

Försvaret som jag byggt
under så lång lång tid

Försvaret
börjar vittra sönder

Att du det sista av mitt försvar

Bryter ned
Helt
fullt ut

Välkomnar jag av hela mitt hjärta






Fri vers av Anira
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-24 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira