Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En massa bokstäver till ingen nytta


Hjärta, smärta, ångest, förlorad kärlek
varför skriver folk om detta
man blir bara deprimerad
vilket även poeter skriver om

Potatismos och korv är gott
men det skriver ingen
eller att Frankrike är
ett land som ingen fattar
vad de säger
hur fan kan man styra ett
land med cirka 500 ostsorter
det skriver ingen om.

Piller, sprit, vin, knulla
det skriver folk om
och så många läsare
dessa texter får

Nu ska jag skriva om
en dag i går
eller var det i morgon
skit samma det var en dag

Det var en gång................. och där gick jag.





Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-24 20:55



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Haha klockrent :) Du glömde alla blankraderna mellan varje versrad dock!
2011-03-27

  mare VIP
Håller med dig, finns för mycket kletiga, tårdrypande texter, även om sex för det "säljer"
2011-03-25

    AA VIP
Det var en bra text. // AA
2011-03-24

  queenia
vännen...

frankrike är ett underbart land med underbart språk - lyssnar just nu på Edith Piafs sånger - är helt betagen!!! spotifys lista... :)

och vi har alla ett behov av att skriva av oss ångesten, knulleriet som blev av - eller icke.. och rusets galenskaper... :)

... kram på dig vännen.. <3
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson