" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Skicka"




Närkamp under en knapp

 

 

 

*

klicka det ska klicka

allt ska klicka ticka och  under kvicka naglar

 

skicka din jäkel skicka

allt du bara vågar

så kommer svaret, smaka

 

slicka dina sår och nicka sedan tillbaka

den boll du först sparkade

 

är du säker på vicka

ord du talte

när du endast kicka' en straff

 

så ribbans sticka flög

skapade inte ens hicka

 

så skicka du skicka

 

den bollen tillbaka

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-24 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri