Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..ibland är det jobbigt..




flow

 

 

 

¤

Give me a brake
make a moment of piece
please
Freeze that second of earthly shake
to a gentle breeze
of eternal cosmic sleep
Grease them lightnings
please


Grease

¤

 





Bunden vers (Rim) av Pot Pourri
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-24 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri