Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vampyren

inom mig

rusar skrikandes

inuti blodet

faller tårar

spär det som är förgiftat

din vackra mun

mot sårbar hals

för alltid din

men aldrig

i solljus




Fri vers av Hélène
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-25 00:48



Bookmark and Share


  Dan Linder
Hélène! Precis såhär har jag det fast med kvinnor.
Fina bilder och mullrande undertext. Bra!
2011-03-25

  peter markurth
gillar mkt
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn