Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag för avsked

Dag för ett avsked
för stunden i kyrkan
för psalmer och prästord
för svärta, för solsken

Gammal, och väntat,
smärtan som slutat
Men avsked är avsked
och saknad är saknad




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-25 10:57



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
kort syntes med rytm
som ett avsked
2011-03-27

    ej medlem längre
Tycker om den andra strofens konstaterande ord, slutet kanske kom som en befrielse från smärta och kroppsligt elände, men avsked är avsked...
vad som sedan händer visar sig...
2011-03-26

  Reg
Vacker förmedlat av ett väntat avsked. Det enda som är förutbestämt när vi föds är avskedet. Men inte hur och när.
Dag för ett avsked
för stunden i kyrkan
för psalmer och prästord
för svärta, för solsken

För svärta, för solsken. Ja livet går vidare. Bra förmedlat.
2011-03-25

  Kim VIP
Ja men visst. Ännu bättre tro på reinkarnation!
2011-03-25

    ADI Nehlin
fin..berör..avsked är avsked..så är det och det kan vara smärtsamt
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP