Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min kropp ett smörgåsbord



Skär upp, silverstål mot rosa
ifrån halsgrop till fothåla
Öppnar upp
dukar fram
njure, lever stockar och ägg
Pryder fint med olivkvist och persilja

Vänder ut och in
sköljer händer rena
Smörstekta
knaprigt ljuvliga
senor, tarmar och marinerar
hjärtat
Vill att du ska njuta

bara att vältra och vräka
Ditt att svulla allena
Slicka benen rena
sug märg ur alla delar

Är din att äta
Varenda bit, ett smörgåsbord
ditt att älska











Fri vers av Baystream
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-25 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream