Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..friskförklaring efterlyses.. :)




magsjuka

 

 

*

som att lova att äta sin nutid

när dåtiden glänser från spyhinken

 

det går inte

 

desserten är  det enda jag vill ha

framtiden

 

så "Kör på det" godtas ej

 

du är värd mer än så

för mig

*

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 118 gånger
Publicerad 2011-03-25 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri