Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insp. MrLs aforism om tråd (tack)
Vinden var full av mattor, bonader och vepor




lin

 

 

 

*

du lindar mina spolar fulla
och jag väver väver väver

in dig i mina minnen

 

och du slås av mina mönster
medan tramporna går andra stigar
vid sidan

 

ackompanjeras i slag efter slag
bom efter bom

du spolade mig

 

men gav ditt lin
till mina vävars mönster

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-25 15:34



Bookmark and Share


  Hans Christian
"och du slås av mina mönster medan tramporna går andra stigar vid sidan" Superfyndigt :o)
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri