Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varandet

I varandets oändliga lätthet


Sällsamheten i en stund
En stund av varande
Passionen i att älska
så som man aldrig älskat

i från djupet innuti
till ytan utanpå

Genom huden
i hela själen
Innerligt svidande

Andetag fyllda med hetta
ömhet
närvaro

varande i allt detta
oändligheternas ocean
vid mina fötter
att simma i den
djupdykning

vill inte stiga upp
vill vara kvar där
i allt
simma ett årtusende till
i kärlekens ocean

i varandet i den stunden
stillad i hjärta och själ
älskad




Fri vers av Anira
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-25 19:20



Bookmark and Share


    AA VIP
Fina rader. Gillar...."varandets oändliga lätthet..." // AA
2011-04-03

  Lennart Bång
Vacker!
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira