Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stoppas av skylten

Orken finns inte kvar
alla problemen lägger sig på sårade dar
Jag orkar inte älska mig själv

Kraften har försvunnit
alla tårar har djävulen nu vunnit
Kraftens försvinnande svek min själ

Likt en stoppskylt
har nu mitt liv få pausa

Jag vill ta mig över den vita linjen
och slänga bort alla böter
Men en kedja håller mig kvar
En kedja starkare än själen

Krossas kedjan
kommer jag passera
linjen...




Fri vers (Fri form) av Della
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-25 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Della
Della