Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

japan har bra stuff!! Må saknade själar och älskande par alltid leva vidare.




bensåg

 

*
kärleken är död

folk är galna och gömmer sig i illusioner
drogar
eller playar sig fram

lever lyckliga i en soppåse
som står vid tröskeln

kallar det lyckan

 

jag ska gå i kloster som heliga birgitta

 

kärleken är död
ord är inget värda längre

kärleken är död
när ett nej blir ja blir ett nej

och ja igen

birgitta har en såg
en japansk
den sågar hon piedistalben med

på sig själv
och alla som hyllar kärleken

 

kärleken är grym när den agerar
måttstock på börsen och drömmens mål

 

SÅGA - Trotsa den bisterhet som faller ur himlarna.

 

jo jag sågar dig nu
vän av längtan och drömmar

 

kärleken är död
*


 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-25 23:06



Bookmark and Share


  Anna*
Det är bara illusioner som omintetgörs kärleken lever vidare bensågar till trots ... huuuu så ruggigt ... applåder
2011-03-26

    ej medlem längre
Starkt om det som är livet
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri