Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter sexköps reportagen



Efter att man sett reportaget om sexköpen
Så ser man dem som ”fula”

Men en annan sida, av dessa sexköp som oftast
Är den typen som har fruar, flickvänner, hemma

Är inte det ett väldigt dåligt betyg inte bara åt män
Utan även, åt den svenska kvinnan

Kanske i det så "normgivande"
"Jämställdhetssamhället"….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger
Publicerad 2011-03-27 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO