Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sörjer en död


Jag sörjer en död, eller kanske nåt annat, kanske en levande död eller en död, levande.

Jag sörjer tiden vi haft, tider vi inte haft, tider vi borde haft.

Jag sörjer att mitt förtroende för dej krossats, som tunt glas under stor vikt.

Jag sörjer att du kunde göra såhär, mot mej

Jag sörjer att svek är det enda som verkar komma

Jag sörjer att aldrig mer få känna din kärlek, om jag nu ens känt den.




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-27 09:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh är ´hon´värd o sörja ens?

Nu är vi i en era där det gällar att konsumera mera.

Du har nog bara blivit offer för nutidens moral.

Väl skilldrat känslan av förlust och besvikelse men den är inte värd att känna längre än den tiden dikten tog att skriva. Upp med humöret och ut på jakt efter äkta kärlek!!!!
2011-03-27

  Carola Bouvin
Jag förstår dina ord så väl här. Så många funderingar och tankar hur mycket man missat med den näre och käre som gått vidare, vad man skulle ha fått eller inte fått om denne levt kvar.
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO