Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cyniska sida


Cyniska sida
En vidrig slyna
Vill tjäna pengar på otrohet
T o m utan skrupler står hon och säger det

”married and flirting”
Är det som ska gälla
Gå in på en sida på nätet
Regga dej
Sen ragga dej
Och ”ingen” behöver få veta det…

Det är visst den nya ”norska sjukan”
Frågan är mer om det behövs?
Ytterliggare en sjuk sida på nätet




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-06 18:44



Bookmark and Share


  LassO
och de dömer du efter min dikt om, dejting sidor för alla gifta och sambos som söker chansen... du verkar sjuk, faktiskt
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO