Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmattad


Utmattad
Det verkar vara som en matta
Som är utrullad och alla kan trampa
På den helt ohejdat

Där i utmattning ensam på golvet ligger
Sorgerna och bedrövelserna
I den utmattade människans tid
Där ligger den

Med fransarna hängande
Från den utmattade




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-27 14:21



Bookmark and Share


  Ex¤animo
bra vinklat från den utmattades perspektiv...
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO