Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krampaktigt


Krampaktigt håller han i grenen

Det gör ont

Det enda som är värre, är att släppa

Det enda som är värre är ovisseten

Som kommer om han släpper taget

Men grenen är osäker och gungig

Håller i bara för att alternativet

Är så ovisst….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-28 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO