Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Guds kjolar

Klänger i Guds kjolar
som en unge som går med
vart som helst

men gärna vill känna
den nära tryggheten
i färden tillsammans

Går vart Hon för mig
för något annat val
finns inte

Kanske finns det
lekplatser
också på andra sidan
av stigarnas mörka vävar

Hon går
och jag följer




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-26 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP