Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårberusad

Min morgon är tidig
trots timmen den stjäl
Är lättsam och smidig
ger ljus i min själ

Droppar från taken
mig fyller med tron
Att våren är vaken
och värmer upp bron

Får sällskap av solen
som hälsar go'dag
"Sitt kvar du i stolen
se snön fixar jag"

Leendets läppar
en värmande kropp
Dagen mig greppar
och min kaffekopp




Bunden vers (Rim) av hawkeye
Läst 847 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-03-27 10:31



Bookmark and Share


  Anders Granström
Ahh... Underbart vackra målande ord! Något att se fram emot...
2013-12-28

  Anna*
Tjusigt skrivet och så där vårlätt som vi gärna vill ha det när solen smälter bort snön och hoppet återvänder om varma sköna dagar =0)
2011-06-09

  Maiah VIP
Du är en hejare på rim.... och vilken underbart lekfull vårdikt, så levande...
2011-03-27

  Fru Intighet
Fint skrivet, jag blev glad av dina ord! :)
2011-03-27

  Maria T
Härligt när man får
sällskaå av solen
på morgonen
2011-03-27

    Mymlan.
du fick mig att le.
2011-03-27

  Marie Å
En fin dikt som förmedlar värme ljus och hopp.....
2011-03-27

  mare VIP
Låter underbart !
2011-03-27

  Lennart Bång
Fin med mycket snygga parrim, gillar sånt :D
2011-03-27

    ej medlem längre
En skönt klingande vårdikt med ljus och värme!
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye