Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner är bara att älska!

Var vän öppnar en dörr för
oss till en helt ny värld
som vi inte hade nått
till annars...

Den hade vi aldrig haft en
möjlighet att öppna
och aldrig fått se
det vi nu får se...

Så var vän tillsammans med
de andra, det gör ju livet så gott
och intressant att vandra...

Med en väns hand och öga till låns
då känns det, som om man fått
en glimt ifrån det allra
bästa vackraste höga...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-27 11:00



Bookmark and Share


  ULJO
Kloka ord om vänskap. Vänner ska man vara rädda om och vårda.
2011-03-28

    ej medlem längre
Vackra, kloka och fina är dina ord Ewa - Britt!


"Så var vän tillsammans med
de andra, det gör ju livet så gott
och intressant att vandra..."


@nn
2011-03-27

  thyra
Mycket kloka ord Ewa-Britt!
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt