Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets sol


Solsken och hoppet lever där vi går
leenden och skratt fyller våra spår
evig kärlek lockar ut oss på
okänd mark i ljusår

Dina ögon dödar mig, ur aska föder mig på nytt
vi firar en livstids väntan där en avlägsen dröm föds

Vi är en ocean av kärlek där ljuset flödar
en himmelsk bädd av fjädervikna drömmar
där fri kärlek för evigt strömmar




Fri vers av Hyonu
Läst 284 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-27 12:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:)
2011-03-28

  Ex¤animo
kärlekens ord, väver du bra :-)
2011-03-27

  Mow Dean VIP
du skriver så himla bra.
tack för att du delar med dig!
2011-03-27

  Malin Olsson
Vackert :)
2011-03-27

    Mymlan.
Du har ett mycket vackert språk, ord som verkar ha ett eget liv. Och jag tycker mycket om de sporadiska rimmen, som inte måste komma, utan kommer naturligt.
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu