Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När människan är mogen

 

när människan är mogen
att föra släktet vidare
är hon ännu bara ett ungt djur
med åtrån brinnande i kroppen 
mognad är en vandring 
där allt ska tas ifrån henne
allt ska hon erfara 
innan skymning faller över leden

när människan är mogen
skördas hon




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-27 14:35



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Så sant som det är skrivet.
Tjusigt!
2011-03-30

    Tea Alex
Åh. Berörd. Som alltid.
2011-03-29

  Hans Christian
Så sant så ! "mognad är en vandring där allt skall tas ifrån henne" Suveränt!
2011-03-27

  Carola Zettergren
Sannerligen! Snyggt som attan!
2011-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Becketts oförglömliga strof om kvinnan och graven dyker upp...
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger