Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrattet

Skrattet skjuts ut som ett skott ur din mun.

Det sprids i rummet som bakterierna efter en nysning.

Jag vänder min blick mot dig,
ser dina vackra skrattande ögon.
Dina perfekta kinder.

En öppen glad mun har smittat mig.

Jag vill aldrig vända mig om igen.




Fri vers av traskande
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-27 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

traskande