Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig syn

Jag tror på dig,
till och med när jag vet att du ljuger.

Jag älskar dig,
så mycket att jag hatar alla andra.

Jag ser dig framför mig,
så tydligt att jag blir blind.

Du är min och alla andras,
ändå står du ensam.

Du är ett moln framför solen,
vacker in någon annans glans.

Ensam ser jag dig inte,
ändå vill jag ha dig för mig själv.

Du är en fågel utan vingar,
som ändå känner sig fri.

Du är född blind,
men ser klarast av alla.

Bluffen har svept förbi dig
utan att rubba dig ens en liten bit.

Du är du,

alltid.

Nu.

Här.

Du är aldrig förbi.




Fri vers av traskande
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-10 22:39



Bookmark and Share


  Drömfångare
"Du är ett moln framför solen,
vacker in någon annans glans."


Jättebra poesistråk!



Och resten av dikten med för den delen ^^
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

traskande