Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Secrets Beach

Naken i havets vilda famn.

Jag är en herrelös båt
som drivit in till hamn.

En farkost med egen vilja.

Samlar min kraft och ger mig ut till havs.

Driver på världens vatten,
tills min sista dag.

Spolas upp på strand,
greppar hårt din hand,
och kommer hem med mitt sista andetag.




Fri vers av traskande
Läst 170 gånger
Publicerad 2014-05-20 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

traskande