Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där är du igen!

Orden smutsar bara ner känslan som existerat.
Ändå vill jag minnas det med ord.
Så starka ord som inte finns.

Känslan är inte stunden,
utan avtrycket av den.

Magi utsänt av universum.

Stund utan identitet.

Bara nu.
Bara vi,
utan oss.

Du i mig,
jag i dig.
Samma hjärtslag delar vi.

Jag har sett dig förr och saknat dig tills nu.

Uppslukad av den kärlek du skänker till mig.

Var har jag varit?
Jag vill aldrig bort igen.

Se mitt liv,
ta emot det.
Hur ska mitt hjärta slå utan dig?

Jag dör hela tiden,
en vacker död som för mig in i dig.

Det studsar fram och tillbaka.
Min kärlek mot din.

Vår tid.

Sann magi i evig stund.




Fri vers av traskande
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-20 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

traskande