Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig ifred

Tankarna förföljer mig
Minnena vill inte försvinna
Jag tittar bort men ändå ser jag ditt ansikte som hånler mot mot mig
Jag kommer ihåg, jag har inte glömt och jag vet att du minns det lika tydligt som jag gör

Sommaren då du gick för långt
Sommaren då jag skrek så högt jag kunde men utan att du släppte taget om mig
Sommaren då du tryckte ner mig, sa att allt jag gjorde var fel, sa att hela jag var fel och du sa att du skulle ändra på mig genom att visa att det var fel
Sommaren då jag gick med på allt du gjorde för att jag var för svag och rädd för att säga ifrån
Sommaren då du klagade på hela mig tills jag inte längre var hel
Sommaren då du gjorde saker utan min tillåtelse
Sommaren då du tog något ifrån mig som jag aldrig kommer att få tillbaka

Bilderna bränner bakom ögonlocken på mig
Jag kommer ihåg det så väl, jag minns precis hur det kändes

Se inte på mig, dina blickar bränns
Prata inte med mig, dina ord gör ont
Rör mig inte, jag blir äcklad

Du fick mig att skämmas och må dåligt trots att jag innerst inne visste att det var ditt fel och inte mitt

Idag när jag ser dig gör det inte lika ont längre
Jag ser i dina ögon att du inte mår bra, jag vet att du ångrar dig
Du kan inte längre få mig att göra som du vill, jag har blivit starkare
Du är inte längre min förebild som du en gång i tiden var, jag vill absolut inte bli en kopia av dig
Nu är jag den starka av oss, det är jag som har övertaget och du kommer aldrig att kunna göra samma sak mot mig igen

Men en sak ska du veta, minnena finns kvar och dem kommer aldrig att försvinna så kom inte och säg förlåt för det betyder inte ett skit för mig








Fri vers av Tokiohoteltjejen
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-27 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tokiohoteltjejen