Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig min vardag tillbaka

Förlåt för att jag skrek
Förlåt för att jag sa vad jag tyckte
Förlåt för att jag visade mina känslor
Förlåt för mina misstag

Förlåt för allt

Jag inser nu att jag kanske inte gjorde allting rätt

Men det kanske inte ni heller gjorde?

Jag är beredd att offra vad som helst, bara jag får mina vänner tillbaka

Våra skratt, våra skämt, våra knäppa funderingar, våra knäppa lekar, för att inte nämna 20 frågor. Jag ger vad som helst för att få det tillbaka.

Jag visste inte att avskedet på flygplasten skulle bli ett avslut på allting.

Någonstans på vägen gick det fel, men jag är beredd att försöka göra det bra igen.


Jag vill bara ha min vardag tillbaka.




Fri vers av Tokiohoteltjejen
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-22 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tokiohoteltjejen