Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svensk version av "When time runs"


När tiden flyr

Tiden. En klocka vi ständigt kämpar emot,
för att få våra liv att räcka till.
Tiden, ett ting som räknar våra dagar och nätter.
Tiden, en föränderlig illusion.
Idag är morgondagens gårdag. Imorgon är idag svunnen.
Så jag säger farväl till denna tid och brottas med tanken på att ikväll aldrig kommer igen.
Och kväll blir till natt, en underbar natt.
Jag önskar att den kunde vara för evigt.




Fri vers av Sophia
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-27 17:10



Bookmark and Share


  Blowingbubbles
Vackert och tänkvärt. Tror tiden stod stilla medan jag läste.
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Sophia
Sophia